Üdvözlet

Keresés ..:: Magyar Gamers Ts3 Szerver ::..

Hírkategóriák

Havi hírek

Chatbox

Bejegyzés írásához be kell jelentkeznie! Amennyiben még nem regisztrált az oldalra, ide kattintva megteheti.


 • admin
  admin  4 hónapja

  Kérlek benneteket használjátok a fórumot is.

 • admin
  admin  7 hónapja

  sziasztok

 • admin
  admin  7 hónapja

  Az oldal fejlesztés alatt áll a forum már müködik használjátok minnél többen.

 • admin
  admin  7 hónapja

  Sziasztok

Teamspeak 5 Szerver 2019 Év Végére

 admin   01 febr 2016 : 23:00
Új TeamSpeak (5.0) verzió várható 2019 végére

Pár napja, logóváltást követően információt adott a TeamSpeak vállalata arról, hogy érkezni fog 2018 utolsó negyedévében a TeamSpeak 5.
Az IP-alapú hangkommunikációs (VoIP) szoftver szolgáltató új dizájnnal és új klienssel próbál versenyben maradni a Discord, a Ventrilo és a Skype mellett. Eközben a weboldaluk is megújult, amely modern, letisztult és még átláthatóbb lett. Az új logó már a legfrissebb verziójú (3.1.10) TeamSpeak 3 kliensbe is bekerült, amely nem tartalmazott más újítást, csak ezt.

Alább olvasható felsorolásszerűen a fontosabb információk, amelyeket a gyártó és Ian Bamford, a TeamSpeak USA, Inc. vezérigazgatója tett közzé:

Új logó, amely demonstrálja, hogy a játékok állnak a szoftver középpontjában.
Cél a gyors átvitel, a kristálytiszta hangkommunikáció és a világszínvonalú szolgáltatás.
Új szlogen: Your Team. Your Rules.
További újítás az átdolgozott weboldal.
Saját TeamDeals bolt, ahol a rajongóknak lehetőségük van exkluzív és limitált termékeket vásárolni.
Új fejezet fog kezdődni a TeamSpeak történetében, amely új formatervezéssel és módosított honlappal veszi kezdetét.
A TeamSpeak közösség igényeinek kielégítése.
Sokféle új funkció, például Twitch integráció.
Amiket kihangsúlyozott a vállalat:

100%-ig spam-mentes marad, továbbá különös figyelmet fordítanak a felhasználók adatainak védelmére.
Nem adnak ki a felhasználókról adatokat harmadik félnek.
Ugyanazokat biztonsági szabványokat alkalmazzák a játékosoknál, mint az üzleti feleiknél (például NASA).
Elindítják a saját élő közvetítési formátumukat, a TeamSpeak TV-t, amelyen hetente több alkalommal lesz német és angol tartalom is.
3000 eurós összdíjazású Rocket League bajnokság már elindult a TeamSpeak Esports Masters keretein belül.
Mostantól további játék, cosplay és szórakoztató műsorok is lesznek.
Ugyanakkor felmerülhet a kérdés, hogy a TeamSpeak 3 után, hogyan jöhet a TeamSpeak 5, mi van a 4-el? Nos, röviden semmi. A TeamSpeak hivatalos fórumán is feltették ezt a kérdést, a válasz pedig csak annyi volt rá, hogy nincs TeamSpeak 4 és ez a menedzsment döntése volt. Mondjuk ez a verzióugrás nem annyira meglepő mostanság, hiszen Windows 9 sem létezik, 8.1 után egyből a 10 jött.
Továbbá van még egy fontosabb kérdés is (amit szintén a fórumon tett fel egy felhasználó), hogy a TeamSpeak 3 kompatibilis lesz-e a TeamSpeak 5-el? Például, a majd megjelenő új klienssel fel lehet-e csatlakozni TeamSpeak 3 szerverre? Erre sajnos még nem érkezett hivatalos válasz, de egy magasabb rangú fórumozó azt írta, hogy szerinte kompatibilis lesz, tehát fel lehet majd csatlakozni. Ebben lehet is igazság, hiszen a közleményben TeamSpeak 5 szerverről konkrétan nem esett szó, csak az új kliensről.

Lorem ipsum is a pseudo-Latin text used in web design, typography, layout, and printing in place of English to emphasise design elements over content. It's also called placeholder (or filler) text. It's a convenient tool for mock-ups. It helps to outline the visual elements of a document or presentation, eg typography, font, or layout. Lorem ipsum is mostly a part of a Latin text by the classical author and philosopher Cicero. Its words and letters have been changed by addition or removal, so to deliberately render its content nonsensical; it's not genuine, correct, or comprehensible Latin anymore.

While lorem ipsum's still resembles classical Latin, it actually has no meaning whatsoever. As Cicero's text doesn't contain the letters K, W, or Z, alien to latin, these, and others are often inserted randomly to mimic the  typographic appearence of European languages, as are digraphs not to be found in the original.1 Hozzászólás

 • 11 hónapja
  0 0
  Sziasztok